Vila Jezero

  • Vila-Jezero-Perucac-letovanje-odmor
  • vila-jezero-perucac
  • vila-jezero-perucac-4
  • vila-jezero-perucac-2-e1434112782986
  • vila-jezero-perucac-3-e1434112804154
Перућац, Србија
Perućac - Apartmani, Vile
9 Spavaća soba 4 Kupatila
Vila JEZERO se nalazi u Perućcu, nedaleko od Bajine Bašte,  na samoj obali jezera  Perućac. Iznad vile se uzdiže planina Tara sa strmim liticama uz koje se penje put za Mitrovac.
U dve zgrade se nalaze apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice. Svaki apartman poseduje kompletnu kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo i terasu sa pogledom na jezero.
Vila raspolaže sa 5 apartmana.
Apartman 1. Nalazi se u prizemlju Vile. Paseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, 2 ležaja, TV-om. Veliku terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i  kupatilo sa wc-om.
Apartman 2. Nalazi se na spratu Vile. Poseduje dnevni boravak sa:kuhinjom, trpezarijom, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero,  jednu spavaću sobu sa dva i jednu sa francuskim plus jednim ležajem i kuatilo sa wc-om.
Apartman 3. Nalazi se u prizemlju novog objekta Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom,trpezarijom, ležajem, TV-om. Veliku  terasu sa pogledom na jezero, spavaću sobu sa dva ležaja i kupatilo sa wc-om.
Apartman 4. Nalazi se na spratu novog objekta Vile. Poseduje dnevni boravak sa: kuhinjom, trpezarijom, ležajajem, TV-om. Terasu sa pogledom na jezero, dve spavaće  sobe sa po dva ležaja i kupatilo sa wc-om.
Apartman 5 je studio i nalazi se na spratu novog objekta Vile. Poseduje veliki dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, dva ležaja koja se rasklapaju,  terasu sa pogledom na jezero i kupatilo sa wc-om.
Svi apartmani su opremljeni televizorima sa digitalnim DVB-T2 prijemnicima.
Ako želite mir i tišinu u podnožju planine Tare, kupanje i pecanje na Perućačkom jezeru ili uživanje poredreke Drine onda je naša vila pravo mesto za Vas.
Iskoristite mogućnost i rezervišite apartman po vašoj želji.
Vila se nalazi u Perućcu u neposrednoj blizini hotela „Jezero“.
U blizini je i pontonska plaža sa bazenima za decu.

Izdvojeno

Lokacija na mapi

Pin It on Pinterest