Apartmani CENTAR

  • Apartmani-Centar-Bajina-Basta.JPG.opt720x492o0,0s720x492
  • apartmani-centar-bajina-basta-drina-smestaj (4)
  • apartmani-centar-bajina-basta-drina-smestaj (6)
  • apartman-centar-bajina-basta-odmor (6-1
  • apartmani-centar-bajina-basta-smestaj (2)
Apartmani CENTAR
Бајина Башта
Bajina Bašta - Apartmani, Sobe
6 Apartmana 6 Kupatila
Smešten u samom centru Bajine Bašte, apartmanski kompleks “Apartmani Centar” svojim gostima nudi prijatan boravak i uslugu po najvišim standardima.
U sastavu objekta osim apartmana, nalazi se i pekara, supermarket, picerija i poslastičarnica. Naši gosti imaju mogućnost da u našem supermarketu kupe i samostalno spremaju hranu po želji, ili se mogu hraniti specijalitetima naše pekare i picerije, i naravno zasladiti ukusnim poslasitacama iz naše poslastičarnice.

Svi naši apartmani nude vam luksuzno opremljen dnevni boravak za vaš ugodan smeštaj, visok komfor i maksimalno uživanje sa pogledom na glavnu ulicu Bajine Bašte. Apartmani su opremljeni po najvišim standardima i pružaju sve blagodeti modernog doba za vaše potpuno uživanje, klima-uređaje, centralno grejanje, satelitsku televiziju, bežicni internet, itd… Spavaće sobe su opremljene da zadovolje svačiji ukus. Kreveti su prostrani i udobni a na raspolaganju su jednokrevetni i dvokrevetni apartmani. Naši apartmani su osmišljeni tako da gosti mogu samostalno da spremaju hranu po želji. Našim gostima na raspolaganju je kompletno opremljena kuhinja i trpezarija uz komplet pribora za spremanje i posluživanje jela. Svi apartmani poseduju savremeno opremljena kupatila sa svim standardnim sanitarnim uređajima, dok apartman br.6 ima i hidromasažnu kadu.

Lokacija na Google mapi

APARTMAN 1

APARTMAN 2

APARTMAN 4

APARTMAN 5

APARTMAN 6

 

Kontakt: Apartmani CENTAR

Adresa: Kneza Milana Obrenovića 18 31250 Bajina Bašta, Srbija
Više...

Kontaktirajte vlasnika

Loading...
Lokacija na mapi